Jeugdclinics triatlon van start met hoofdsponsor Covergreen

Ook dit jaar kunnen er weer speciale jeugdclinics voor de Triathlon Holten worden georganiseerd door de Holtense triatlon- en zwemvereniging dankzij de sponsoring van Covergreen. 

De jeugdclinics worden speciaal gehouden voor de jeugd vanaf 9 jaar. Covergreen“In een triatlondorp als Holten wordt je al snel gevoed met het triatlonvirus”, vindt Hans Jansen, voorzitter van de Holtense triatlonvereniging Triathlon Team Holten. “Als vereniging vinden wij het belangrijk dat de jeugd hier op de juiste manier mee in aanraking komt, zodat ook zij plezier hebben in de sport.” Triathlon Team Holten en ZPC Twenhaarsveld willen hierin dan ook investeren door trainingen te geven waarin de jeugd kennis kan maken met de sport én een mooier resultaat kan neerzetten tijdens de Kids Triathlon op vrijdag 29 juni 2018. Om de trainingen goed te kunnen verzorgen, de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden en de jeugd ook nog te voorzien van de nodige extra’s, is de triatlonvereniging op zoek gegaan naar een sponsor. Dennis Klein Boonschate, eigenaar van het bedrijf Covergreen uit Holten, meldde zich hier al snel voor aan. “We zijn ontzettend blij met deze hoofdsponsor, die zo laat zien dat hij wil investeren in de jeugd in ons dorp”, geeft Hans aan. “Een heel mooi gebaar van één van onze Holtense ondernemers.”

De jeugdclinics zullen in mei starten. Achter de schermen wordt door de verenigingen hard gewerkt aan een vernieuwde opzet, waarbij de trainingen ook toegankelijk worden voor 14- en 15-jarigen en de jeugd die eerder heeft deelgenomen een aangepast programma krijgt.

Wil je op de hoogte worden gehouden over de jeugdclinics, stuur dan een mail naar info@triatlonteamholten.nl.