Triathlon Team Holten pakt de draad weer op

Vanaf 29 april is het voor sportverenigingen in Nederland, met inachtneming van een aantal maatregelen, toegestaan de trainingen voor jongeren weer op te starten.
Ook Triathlon Team Holten pakt voorzichtig de draad weer op en start vanaf maandag 11 mei met de hardlooptrainingen voor de jeugd 13 t/m 18 jaar.

Openbare ruimte
De vereniging heeft geen eigen sportveld. De hardlooptrainingen vinden al enkele jaren plaats in de openbare ruimte binnen de gemeente Rijssen-Holten. In overleg en met toestemming van de gemeente worden de hardlooptrainingen hervat op de Holterberg.

Op maandag 11 mei starten de hardlooptrainingen in twee groepen. Eén groep gaat trainen in de omgeving Forthaarsweg, Nijverdalseweg en Eekhoornweg. De andere groep gaat trainen bij de Eekhoornweg en de daarop aansluitende bospaden.
De trainingen zijn van 18.45 tot 20.00 uur.

Veiligheid voor alles
Bij de training zijn voldoende begeleiders aanwezig. De veiligheidsmaatregelen worden gevolgd, zodat er op een veilige manier getraind kan worden. De aanwezige corona coördinator zorgt er tevens voor dat ook voor eventuele wandelaars de veiligheid gewaarborgd blijft.

Plezier                                                               
de jeugd van Triathlon Team Holten kijkt uit naar de komende trainingsavonden. We wensen hen sportieve, veilige en gezellige trainingsavonden toe.