Clinic

Covergreen triathlonclinic voor de jeugd

Ben je nog geen 16, maar wil jij ook wel eens ervaren hoe het is om een triathlon te doen of oefenen voor de Jeugdtriathlon Holten?
Doe dan een keer mee met onze jeugdclinics!

Wat is een clinic?

Een clinic bestaat uit vijf trainingsavonden in mei en juni en wordt gegeven door ervaren trainers van ZPC Twenhaarsveld en onze triathlonvereniging Triathlon Team Holten. Iedere training duurt ongeveer 75 tot 90 minuten. We oefenen iedere avond zowel het zwemmen en fietsen als het lopen. Ook gaan we oefenen met het wisselen van de verschillende onderdelen, krijg je tips om nog sneller te worden en kun je bovendien gezellig trainen met andere leeftijdsgenoten! Op de laatste trainingsavond krijg je de laatste tips en tricks en gaan we gezamenlijk (een verkorte versie van) het officiële Jeugdtriathlon Holten-parkoers afleggen, zodat je weet hoe het er tijdens een wedstrijd aan toe gaat.

Voor wie?

De clinics zijn er voor jongeren van 8 tot en met 15 jaar. Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen: iedereen van elk niveau is welkom. Ook als je niet meedoet aan de Jeugdtriathlon Holten, nodigen wij je graag uit om deel te nemen. Om de trainingen voor elke leeftijd en ieder niveau interessant te maken, verdelen we alle deelnemers in leeftijdsgroepen.

Ervaar het zélf!

Wil jij nu zélf een keer ervaren hoe het is om een triatleet te zijn? Dan zien wij je graag terug op onze eerste training in 2023! Begin 2023 maken we de data van de volgende jeugdclinic. Hou deze site, de plaatselijke krant en sociale media dus in de gaten! De vijf trainingen beginnen iedere avond om 18.30 uur bij zwembad Twenhaarsveld en duren tot 19.45/20.00 uur.
Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@triathlonteamholten.nl.

Januari 2023 volgt er meer informatie over de volgende jeugdclinic

Sponsoren Jeugdclinic

covergreen
Fysio Holten
123busjehuren.nl