𝗧𝗧𝗛 levert sportieve bijdrage aan Koningsspelen in Holten

Op vrijdag 21 april hebben basisschoolleerlingen van de OBS de Haarschool, OBS Dijkerhoek en P.C. de Regenboog zich van hun sportieve kant laten zien tijdens de Koningsspelen 2023. Onder enthousiaste leiding van Marit Hanewinkel, Hugo Overmeen en Dick Spenkelink hebben de leerlingen uitleg gekregen over de triathlonsport. En daarna was het zover om zelf de verschillende onderdelen van de triathlon ervaren. Voor het loopgedeelte zorgde een dobbelsteen voor een leuk extra spelelement. Het aantal gegooide ogen bepaalde het aantal meters dat afgelegd moest worden.
De andere groep ging ondertussen de verschillende onderdelen achter elkaar (zwemmen, fietsen, hardlopen) ervaren: Lekker met de voeten in een bak water, vervolgens een stukje rennen om daarna de schoenen aan te trekken. Dat bleek nog niet mee te vallen met natte voeten. Toen moest de helm nog opgezet worden om daarna een parcours te fietsen. Dan, snel de fiets wegzetten, helm af en als laatste een klein stukje sprinten.

De reacties na afloop waren zeer positief. Iedereen was zeer enthousiast over hoe de leden van TTH hun enthousiasme voor de triathlonsport over hebben gebracht op de leerlingen. Dick, Marit en Hugo ontzettend bedankt!

Nieuwsgierig geworden naar de triathlonsport? Of lijkt het je leuk om een keer mee te trainen?
Meld je dan aan via onze website: www.triathlonteamholten.nl!