Triathlon Team Holten wederom super sterk op de team relay

Triathlon Team Holten wederom super sterk op de team relay. Ter Steege Bouw Vastgoed damesteam behaalt 2e plek!

De team relay, de combinatie van individuele kracht en teamtactiek. Dat dit format de vereniging ligt, is al eerder bewezen met een overwinning. Ook 9 juli jl. in Klazienaveen, waren de heren en dames weer super sterk. In de team relay wordt een supersprint afgelegd door iedere atleet in estafette vorm.

Het waren zware omstandigheden. Joris begon voor het herenteam aan de race. Hij voerde het plan perfect uit! Joris kwam in de kopgroep het water uit. Hij zorgde ervoor dat harm op een goede positie de race kon vervolgen. Harm legde een fenomenaal zwemonderdeel af, de snelste zwemtijd van het veld! Hij wist de heren op een 7e plek te houden, en gaf Rutger het stokje over. Rutger maakte zijn come back in de divisies, na tijdje uit de running te zijn geweest! Zwemmen en fietsen ging goed, maar met lopen moest hij een aantal plekken laten gaan. Hugo vertrok als 9e, maar ons Holtens kampioen wist nog 3 man in te halen! Het team eindigde als 6e! Beste uitslag van het seizoen tot nu toe voor de heren!

Vijf minuten na de start van de heren, was het de buurt aan de dames. Nienke beet het spits af, wist een keurige 3e plek neer te zetten. Sanne maakte vervolgens haar debuut, en wist op te schuiven van 3e naar de 2e positie voor het team. Vervolgens was Femke aan de beurt, met fietsen wist ze het gat tussen de nummer 3 flink te vergroten. Met lopen hield ze dit vast en gaf het stokje over aan Lieke. Lieke hield de 2e positie vast voor de dames, en wist nog even als een beest te keer te gaan op het loopparcours! De dames eindigde op de 2e plek, ook voor hen het beste resultaat tot nu toe!

Wij danken onze sponsor Ter Steege Bouw Vastgoed voor het mogelijk maken van deelname aan deze wedstrijden!

Op naar de volgende wedstrijd in Apeldoorn! Daar hebben de teams nog een sprint af te leggen, en dit is tevens de laatste wedstrijd van het seizoen.