Covergreen triatlonclinic voor de jeugd

 

Ben je nog geen 16, maar wil jij ook wel eens ervaren hoe het is om een triatlon te doen of oefenen voor de Kids Triathlon Holten? Schrijf je dan nu in voor onze triatlonclinics!

Wat is een clinic?

Een clinic bestaat uit vijf trainingsavonden en wordt gegeven door ervaren trainers van ZPC Twenhaarsveld en onze triatlonvereniging Triathlon Team Holten. Iedere training duurt ongeveer 75 tot 90 minuten. We oefenen iedere avond zowel het zwemmen en fietsen als het lopen. Ook gaan we oefenen met het wisselen van de verschillende onderdelen, krijg je tips om nog sneller te worden en kun je bovendien gezellig trainen met andere leeftijdsgenoten!

 

Voor wie?

De clinics zijn er voor jongeren van 9 tot en met 15 jaar (uitgaande van de leeftijd die wordt bereikt op 31-12-2020). Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen: iedereen van elk niveau is welkom. Ook als je niet meedoet aan de Kids Triathlon Holten, nodigen wij je graag uit om deel te nemen. Om de trainingen voor elke leeftijd en ieder niveau interessant te maken, verdelen we alle deelnemers in leeftijdsgroepen.

 

Data en tijden

In 2020 worden de clinics voor alle deelnemers gehouden op dinsdag 12 mei, 19 mei, 26 mei en 2 juni. Op vrijdag 12 juni is het tijd voor de laatste tips en tricks en gaan we gezamenlijk (een verkorte versie van) het officiële Kids Triathlon Holten-parkoers afleggen, zodat je weet hoe het er tijdens een wedstrijd aan toe gaat. De vijf trainingen beginnen iedere avond om 18.30 uur bij zwembad Twenhaarsveld en duren tot 19.45/20.00 uur.

 

Ervaar het zélf!

Wil jij nu zélf een keer ervaren hoe het is om een triatleet te zijn? Dan zien wij je graag terug op onze eerste training op dinsdag 12 mei aanstaande! Inschrijven voor de clinic kan via de onderstaande link. Dankzij de hulp van sponsors Covergreen, 123busjehuren.nl en FysioPro, kunnen we de deelnamekosten laag houden. Voor alle avonden, inclusief de parkoersverkenning en leuke extra’s zoals een deelnemersshirt, zijn de kosten slechts 25 euro per persoon.

Meer informatie over de clinic kun je vinden op deze website. Toch nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@triathlonteamholten.nl.

Covergreen