Lid worden

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Lidmaatschap kost (per kwartaal) €10,- voor jeugd tot 19 jaar en €12,50 voor volwassenen.

Als je wilt deelnemen aan triathlonwedstrijden, dan kun je een basislidmaatschap afsluiten bij de NTB. Als je ook gaat deelnemen aan de teamcompetitie, dan heb je ook een atletenlicentie nodig via de NTB.

Voor de lidmaatschapskosten en contributies verwijzen we je door naar de NTB.

Lid worden

Lid worden

Heb je interesse en overweeg je lid te worden? Wij nodigen je van harte uit om een aantal trainingen met ons mee te doen! Je kan drie keer gratis deelnemen en ontdekken of de triathlonsport iets voor je is. Kom een keer kijken op de training, of stuur een mail naar info@triathlonteamholten.nl.

Lid worden
Triathlon Team Holten header

Onze Trainingen

  • Hardlopen: Hardlopen doen we op maandag van 19:00 tot 20:30 uur. We verzamelen bij het clubhuis van AV Holten op Meermanskamp.
  • Wielrennen: Wielrennen doen we in de zomer in principe op de donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur en op zondagochtend. We verzamelen bij sporthal ‘t Mossink.
  • Zwemmen: Zwemmen doen wij bij Z.P.C. de Hof, hier moet je apart lid van worden. We trainen op dinsdagavond van 18:45 tot 19:45 uur, op vrijdagavond van 20:30 tot 21:30 uur en op zaterdagochtend van 10:15 tot 11:45 uur. Deze zwemtrainingen vinden plaats in Zwembad de Vijf Heuvels in Markelo.